Paardentrailer Reparatie en Onderhoud

De Witte Smid staat sinds jaar en dag bekend als een vertrouwd adres voor de aankoop, reparatie en onderhoud van paardentrailers. Goed onderhoud verlengt de levensduur van een paardentrailer en bevordert de verkeers-veiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden paardentrailer ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw paardentrailer kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent met uw paard. Onderhoud daarom uw paardentrailer regelmatig.

Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud
Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud Paardentrailer Reparatie en Onderhoud

 

Wat is de Wittesmid paardentrailer onderhoudsbeurt?
Een Wittesmid paardentrailer onderhoudsbeurt is een combinatie van een paardentrailer keuring (“APK”) en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw paardentrailer. Bij de Wittesmid paardentrailer onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende groepen:

 • Remmen
 • Assen en chassis
 • Opbouw
 • Verlichting
 • Banden
 • Bodem

Bewijs van goed onderhoud!
De conditie van uw paardentrailer wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport. Indien uw paardentrailer op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van onze keuringssticker: een bewijs van goed onderhoud!

Voorkom verkeersboetes!
De politie controleert veel en grondig op het gebruik van aanhangwagens en paardentrailers. De technische mankementen waarvoor de meeste bekeuringen afgelopen jaren werden uitgedeeld, konden met een Wittesmid onderhoudsbeurt voorkomen worden:

 • Breekkabel niet aanwezig of verkeerd gebruikt
 • Hulpkoppeling niet aanwezig of verkeerd gebruikt
 • Banden te oud of te weinig draagvermogen
 • Versleten lagers
 • Remmen niet in orde
 • Verlichting niet in orde

De reguliere onderhoudsbeurten worden door De Witte Smid zelfverzorgd. Onze werkplaatsen zijn er op ingericht om snel en vakkundig uw paardentrailer te repareren. Alle reparaties worden volgens de erkende richtlijnen uitgevoerd. Onze monteurs hebben zich door de jaren heen verder gespecialiseerd en volgen nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van paardentrailers.

Bij een Wittesmid paardentrailer onderhoudsbeurt controleren we alle punten die hierboven zijn benoemd. Indien nodig smeren en reinigen we de onderdelen. Bijkomende reparaties voeren we uit na overleg met de klant. We zorgen er altijd voor dat uw paardentrailer op en top in orde is en veilig de weg op kan. Op al onze onderhouds- en garantiebeurten geldt drie maanden garantie. Zo staat u nooit voor onplezierige verrassingen.

Wij adviseren u om jaarlijks of om de twee jaar, afhankelijk van het gebruik, een onderhoudsbeurt aan uw paardentrailer uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige paardentrailer de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt kunt u een afspraak maken bij de vestiging van De Witte Smid bij u in de buurt. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op voordat ze uitgroeien tot grote problemen die u veel meer geld kosten.

Wij lossen het op!
De Witte Smid maakt het u nog gemakkelijker. Stel dat het onderhoud plaats vindt op een moment dat u uw paardentrailer eigenlijk niet kunt missen. Of u hebt geen tijd om de trailer weg te brengen. Daar hebben we prima oplossingen voor.

 1. Vervangende paardentrailer. U mag op de dag van onderhoud een paardentrailer van ons lenen.
 2. Haal- en brengservice. Wij halen uw paardentrailer op voor onderhoud en brengen deze in overleg weer terug. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding.
 3. Service op locatie. Wij kunnen ook naar u toe komen met onze speciaal ingerichte mobiele werkplaats.

Het uitstellen van het onderhoud van uw paardentrailer is niet verstandig. Neem dus vandaag nog contact op met de vestiging van De Witte Smid bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag.

De mobiele werkplaats van De Witte Smid

Mobiele werkplaats Mobiele werkplaats
Heeft u in u kennissen kring of op uw pensionstal meerdere paardentrailers staan die u nagekeken wilt hebben. Bespaar u de tijd, moeite en kosten om uw paardentrailer dan te verplaatsen. En profiteer van de mobiele werkplaats van De Witte Smid. Voortaan kunt u uw paardentrailer op elke locatie laten onderhouden. Service en kwaliteit waar en wanneer u wilt.

Een deskundige monteur repareert direct en voert zelfs keuringen bij u uit. Er kunnen circa 3-4 paardentrailers op één dag worden nagekeken (afhankelijk van leeftijd en eerder onderhoud trailer). Service en kwaliteit die u van ons gewend bent. De voorrijkosten bedragen € 45,-.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact op nemen op telefoonnummer 0575 – 43 12 04. Kijk ook op www.reparatie-op-locatie.nl

 

Hulp nodig?